Στου Φάνη (Καραμανλίδικα) με πολλά ούζα (Ηδωνικά) – the paper

Κατηγορία: Αναρτήσεις > Νέα & Δημοσιότητα
Ετικέτες: | | | | |

Facebooktwitterredditpinterestmail

Το ούζο Ηδωνικό (από τους αρχαίους κατοίκους Ήδωνες) είναι προϊόν premium, αποτέλεσμα 100% #απόσταξης με επιλεγμένα βότανα και σπόρους της ελληνικής γης…

ΝΕΝΕΛΑ ΓΕΩΡΓΕΛΕ – The Paper | Taste police

Μια βραδιά για #μερακλήδες στήθηκε προχτές στα Καραμανλίδικα του Φάνη, στο κέντρο της αγοράς της #Αθήνας.

Οικοδεσπότες το #ούζο Ηδωνικό του Κτήματος Κώστα Λαζαρίδη και τα #αλλαντικά του Σαρήμπογια, αμφότερα εκ Δράμας. Η βραδιά φθινοπωρινή, τα κέφια στα ψηλά, οι #μεζέδες από εκείνους που σου ανοίγουν την όρεξη για πολύωρο γλέντι. Το σίγουρο είναι πως η Δράμα, σταυροδρόμι πολιτισμών και γεύσεων, ξέρει να ταιριάζει το ούζο με τους πρέποντες μεζέδες.

Το ούζο Ηδωνικό (από τους αρχαίους κατοίκους Ήδωνες) είναι προϊόν premium, αποτέλεσμα 100% #απόσταξης με επιλεγμένα βότανα και σπόρους της ελληνικής γης, παράγεται σε χάλκινους άμβυκες, με τον παραδοσιακό τρόπο. Είναι το νεότερο μέλος του Κτήματος, ήδη υπάρχει και #τσίπουρο Ηδωνικό με ή χωρίς γλυκάνισο. Από την ετικέτα – πίνακα ζωγραφικής μέχρι το ανάγλυφο τετράγωνο, με καμπύλες ωστόσο, μπουκάλι και φυσικά το περιεχόμενο, όλα δείχνουν την αγάπη και το σεβασμό του Κτήματος Κώστα Λαζαρίδη στα προϊόντα της μακεδονικής γης αλλά και στους καταναλωτές.

Sary Hedonico sta Karamanlidika
photo: Κική Τριανταφύλλη

Κι εγώ, ακόμη, που το #ούζο το είχα πάρει από φόβο το καταευχαριστήθηκα έτσι μυρωδάτο, με #γλυκανισάτα αρώματα και ελαφρά πικάντικο που είναι, οπότε ήδη το έχω βάλει στην κάβα μου για χειμωνιάτικες μαζώξεις με φίλους επίσης #μερακλήδες. Σπίτι ή στο υπέροχο αυλιδάκι (ανοιχτό και το χειμώνα) των Καραμανλίδικων του Φάνη.

Σωκράτους 1 & Ευριπίδου 52, 2103254184

Ouzo-Hedonico-Lazaridis
photo: Κική Τριανταφύλλη

AthensVoice | The Paper | Taste police

Πηγή: the paper – Στου Φάνη (Καραμανλίδικα) με πολλά ούζα (Ηδωνικά) | athensvoice.gr
Photos: Κική Τριανταφύλλη

Μόνιμος σύνδεσμος: https://karamanlidika.gr/stou-fani-me-ouza-hdonika-the-paper/
Περισσότερες αναρτήσεις:

 • Αποστολή στο σπίτι: υπηρεσία αποστολής παραγγελιών τροφίμων κατ’ οίκον, από τα Καραμανλίδικα του Φάνη

  Αποστολή στο σπίτι: 210 3217 238 – Κατάλογος προϊόντων «Τα Καραμανλίδικα του Φάνη»

  … λειτουργεί κανονικά το κατάστημα πώλησης τροφίμων της οδού Ευριπίδου 41. … λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του ιού … Σας παρέχουμε τη δυνατότητα αποστολής των προϊόντων στο σπίτι (εντός Αθήνας) … Δεσμευόμαστε για τη διατήρηση των τιμών μας … Προσαρμογή Λειτουργίας Αγαπητοί μας φίλοι και πελάτες, σας ενημερώνουμε σχετικά με […] Περισσότερα:
 • Κεφτέ λουκάνικο: Ένας μεζές για μερακλήδες – OliveMagazine

  Το #λουκάνικο, ο μεζές που όλοι αγαπάμε, μεταμορφώνεται σε κεφτέ λουκάνικο από τα χέρια του Παρασκευά Σαρήμπογια και γίνεται η δική μας έμπνευση για τρεις απολαυστικές συνταγές! Τι είναι Πρόκειται για ένα λουκάνικο φρέσκο, νωπό, που διατηρείται για 20 μέρες συσκευασμένο στο ψυγείο ή για περισσότερο στην κατάψυξη, όπως ακριβώς και το νωπό κρέας. Περιέχει κατά […] Περισσότερα:
 • Δέκα σπάνια Ελληνικά τυριά, στα Καραμανλίδικα του Φάνη

  «Μπαίνοντας στη σπηλιά κοιτούσαμε έκθαμβοι το καθετί: γεμάτα από τυριά πανέρια καλαμένια στις μάντρες να στενάζουν ερίφια κι αρνιά, με τάξη όμως μεταξύ τους χωρισμένα οι κάδοι ξέχειλοι με το τυρόγαλο, καρδάρες και σκαφίδια, έτοιμα όλα καμωμένα, μέσα τους να τ’ αρμέγει» Οδύσσεια, μετάφραση Δ. Ν. Μαρωνίτη, 1996 «ἐλθόντες δ’ εἰς ἄντρον ἐθηεύμεσθα ἕκαστα· ταρσοὶ μὲν […] Περισσότερα: