Στέλλα Σπανού | Stellas’ Spanou Blog

Κατηγορία: Αναρτήσεις > Νέα & Δημοσιότητα
Ετικέτες: |

Facebooktwitterredditpinterestmail

Ένας χρόνος έχει συμπληρωθεί από την επιτυχημένη συνεργασία με τα Καραμανλίδικα του Φάνη ( karamanlidika.gr ), για τη διαμόρφωση ενός μέρους του μενού, το οποίο επιμελήθηκα με μεράκι. Θα πιεις ρακή και ούζο, θα δοκιμάσεις οπωσδήποτε το σαγανάκι με αβγά και παρμάκ σουτζούκ, τον τραχανά με καβουρμά, τα σπιτικά ντολμαδάκια, τα παστουρμαδοπιτάκια, τη σαλάτα με καβουρμά και αμπελοκορφές, τις φοβερές πατάτες. Ένα μιάμι μικρό μενού από τη Στέλλα Σπανού, που …

ως πληθωρική ξανθιώτισσα ξέρει από καλό μεζέ. – Ελένη Ψυχούλη

και πολλή αγάπη, με τους ιδιοκτήτες του καταστήματος. Μαζί με τον Παρασκευά  Σαρηγμπόγια (αυθεντικά αλλαντικά Ανατολίας – sary.gr) συνεργαστήκαμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και τον ευχαριστώ ιδιαίτερα.

Σε πρόσφατη εορταστική εκδήλωση, για τη συμπλήρωση του ενός χρόνου, που έγινε στο κατάστημα, είχα την ευκαιρία να επικοινωνήσω, να γνωρίσω και να ανταλλάξω ιδέες με τον κόσμο κάτι που με χαροποίησε ιδιαίτερα.

Πηγή: Στέλλα Σπανού | Stellas’s Spanou Blog

Η Στέλλα Σπανού είναι συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής, βραβευμένη φωτογράφος και βέβαια, μαγείρισσα. Περισσότερες πληροφορίες για τα βιβλία της Στέλλας Σπανού «Θρακιώτικη κουζίνα» και «Καβάλας γεύσεις», στο Stellas’ Spanou Blog – stellaspanou.gr

Θρακιώτικη Kουζίνα - Στέλλα Σπανού

Η Στέλλα Σπανού έχει επιμεληθεί σε συνεργασία με τον Παρασκευά Σαρήμπογια το μενού μας. Την ευχαριστούμε!

Διαβάστε επίσης:

Τα Καραμανλίδικα του Φάνη, μέσα απο τα μάτια της Στέλλας Σπανού – Stellas’s Spanou Blog
Τα Καραμανλίδικα του Φάνη: «Παστιρμά-μπαρ»; Boqueria, έγινε η Ευριπίδου! | αθηνόραμαUmami
Τα Καραμανλίδικα του Φάνη – PeaR – Public Relations
Στου Φάνη για καραμανλίδικα: αλάτι και πιπέρι – alatikaipiperi.gr

Μόνιμος σύνδεσμος: https://karamanlidika.gr/stella-spanou-culinary-blog/
Περισσότερες αναρτήσεις:

 • Αποστολή στο σπίτι: υπηρεσία αποστολής παραγγελιών τροφίμων κατ’ οίκον, από τα Καραμανλίδικα του Φάνη

  Αποστολή στο σπίτι: 210 3217 238 – Κατάλογος προϊόντων «Τα Καραμανλίδικα του Φάνη»

  … λειτουργεί κανονικά το κατάστημα πώλησης τροφίμων της οδού Ευριπίδου 41. … λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του ιού … Σας παρέχουμε τη δυνατότητα αποστολής των προϊόντων στο σπίτι (εντός Αθήνας) … Δεσμευόμαστε για τη διατήρηση των τιμών μας … Προσαρμογή Λειτουργίας Αγαπητοί μας φίλοι και πελάτες, σας ενημερώνουμε σχετικά με […] Περισσότερα:
 • Κεφτέ λουκάνικο: Ένας μεζές για μερακλήδες – OliveMagazine

  Το #λουκάνικο, ο μεζές που όλοι αγαπάμε, μεταμορφώνεται σε κεφτέ λουκάνικο από τα χέρια του Παρασκευά Σαρήμπογια και γίνεται η δική μας έμπνευση για τρεις απολαυστικές συνταγές! Τι είναι Πρόκειται για ένα λουκάνικο φρέσκο, νωπό, που διατηρείται για 20 μέρες συσκευασμένο στο ψυγείο ή για περισσότερο στην κατάψυξη, όπως ακριβώς και το νωπό κρέας. Περιέχει κατά […] Περισσότερα:
 • Δέκα σπάνια Ελληνικά τυριά, στα Καραμανλίδικα του Φάνη

  «Μπαίνοντας στη σπηλιά κοιτούσαμε έκθαμβοι το καθετί: γεμάτα από τυριά πανέρια καλαμένια στις μάντρες να στενάζουν ερίφια κι αρνιά, με τάξη όμως μεταξύ τους χωρισμένα οι κάδοι ξέχειλοι με το τυρόγαλο, καρδάρες και σκαφίδια, έτοιμα όλα καμωμένα, μέσα τους να τ’ αρμέγει» Οδύσσεια, μετάφραση Δ. Ν. Μαρωνίτη, 1996 «ἐλθόντες δ’ εἰς ἄντρον ἐθηεύμεσθα ἕκαστα· ταρσοὶ μὲν […] Περισσότερα: