Σχετικά με το νέο κανονισμό προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Κατηγορία: Αναρτήσεις > Ενημέρωση καταναλωτών
Ετικέτες:

Facebooktwitterredditpinterestmail

Αγαπητοί φίλοι,

στα πλαίσια της έναρξης ισχύος του ευρωπαϊκού Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σας ενημερώνουμε ότι η επιχείρησή μας, στα πλαίσια της ορθής πρακτικής διαχείρισης δεδομένων, εφαρμόζει ήδη, από τετραετίας, τα απαραίτητα πλέον, μέτρα.

Ο κανονισμός διαμορφώθηκε τον Απρίλιο του 2016 και τέθηκε σε ισχύ τον Μάιο του 2018.
Συνοπτικά προβλέπει ότι θα πρέπει να ξέρετε ποια δεδομένα τηρούνται και να έχετε πρόσβαση σε αυτά, ώστε να τα αντιγράψετε, τροποποιήσετε και διαγράψετε, ανά πάσα στιγμή. Για την αποστολή μηνυμάτων θα πρέπει να έχει προηγηθεί ρητή συγκατάθεσή σας και να σας παρέχεται σύνδεσμος για τη διακοπή της αποστολής. Σε περίπτωση διαρροής ή απώλειας των δεδομένων σας, θα πρέπει να ενημερωθείτε εγκαίρως.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ: https://en.wikipedia.org/wiki/GDPR

Η επιχείρησή μας «Τα Καραμανλίδικα του Φάνη», σεβόμενη τα Προσωπικά σας Δεδομένα εφαρμόζει σε κάθε βήμα την κείμενη Ελληνική νομοθεσία (http://karamanlidika.gr/legal-usage/) και τηρεί τις αρχές και την πρακτική ορθής διαχείρισης δεδομένων, εφαρμόζοντας με δική της πρωτοβουλία, από το 2014, όσα προβλέπει ο κανονισμός σήμερα.

Έτσι, οι συνδρομητές μας δεν απαιτείται να προβούν σε κάποια ενέργεια, διότι έχουν ήδη τηρηθεί οι σχετικές διαδικασίες και τους παρέχονται όλες οι δυνατότητες που απαιτούνται από το νέο κανονισμό, ώστε να διαχειριστούν τα δεδομένα τους, τα οποία προφυλάσσονται όπως προβλέπεται.

Μόνιμος σύνδεσμος: https://karamanlidika.gr/schetika-me-to-neo-kanonismo-prostasias-prosopikon-dedomenon/
Περισσότερες αναρτήσεις:

  • Λειτουργία στην εορταστική περίοδο

    Αγαπητοί μας πελάτες και φίλοι, στο online παντοπωλείο μας eshop.karamanlidika.gr, που εμπλουτίζεται διαρκώς, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεται το γιορτινό σας τραπέζι. Για την καλλίτερη εξυπηρέτησή σας παρακαλούμε όπως προγραμματίσετε κατάλληλα τις αγορές σας, ώστε να παραλάβετε έγκαιρα την παραγγελία σας. Σας ενημερώνουμε ότι δε θα πραγματοποιούμε αποστολές παραγγελιών λιανικής πώλησης (eshop ή τηλεφωνικές) την Τετάρτη […] Περισσότερα:
  • Ηλεκτρονικό παντοπωλείο eshop.karamanlidika.gr

    Τα Καραμανλίδικα του Φάνη, κατ’ οίκον! Αγαπητοί πελάτες και φίλοι μας, σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας #παντοπωλείο eshop.karamanlidika.gr, απ’ όπου μπορείτε να προμηθευτείτε #τυροκομικά προϊόντα, #αλλαντικά, είδη παντοπωλείου και #ποτά. Τα είδη παντοπωλείου περιλαμβάνουν βιολογικά #αυγά και #κρέας, #ελαιόλαδα και #ελιές, #ζυμαρικά και #όσπρια καθώς και #πίτες έτοιμες για ψήσιμο. Περιλαμβάνουν ακόμα #χαλβάδες και […] Περισσότερα:
  • Κιουνεφέ, μπακλαβάς στα Καραμανλίδικα του Φάνη

    Δοκιμάστε κιουνεφέ και μπακλαβά, στα Καραμανλίδικα του Φάνη Στην οικοτεχνία μας, στο Εργαστήρι της οδού Ερμού 119, γευτείτε και αγοράστε νόστιμα σιροπιαστά γλυκά και επιδόρπια! Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε κιουνεφέ και μπακλαβά που παρασκευάζονται με αγνό βούτυρο, το μαλεμπί με κατσικίσιο γάλα, σαλέπι και το καζάν ντιπί. Μπακλαβάς Η προέλευση του μπακλαβά Σύμφωνα με τον Charles […] Περισσότερα: