Κράτηση

Κράτηση για Δείπνο, στα Καραμανλίδικα του Φάνη

• Προσαρμογή της διαδικασίας κρατήσεων στα μέτρα προφύλαξης για την αποφυγή διάδοσης του ιού SARS-CoV-2, για την καλλίτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας:

 • Ώρες διαθεσιμότητας κράτησης: 13:00 – 21:30
 • Μέγιστος αριθμός ατόμων: 6

Τα μέτρα προστασίας που έχουμε λάβει, αναλυτικά: Επανεκκίνηση λειτουργίας – Παραμένουμε Ασφαλείς!


  Φόρμα Κράτησης

  Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε τα Στοιχεία Πελάτη, τα Στοιχεία Κράτησης και πατήστε «Αποστολή». Τα πεδία που σημειώνονται με αστερίσκο (*) είναι απαραίτητα. Τα στοιχεία που θα συμπληρώσετε, θα αποσταλούν στο Email σας.
  Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!


  Στοιχεία Πελάτη
  * Όνομα:
  * Επώνυμο:
  Τηλέφωνο:
  * Email:
  Εγγραφή στο newsletter μας;
  Στοιχεία Κράτησης
  * Επιλογή καταστήματος:
  * Ημερομηνία κράτησης:
  * Ώρα κράτησης:
  * Αριθμός ατόμων:
  Σημείωση:

  Χρήσιμες Πληροφορίες

  • Εξυπηρέτηση: Στα «Καραμανλίδικα του Φάνη» παρέχουμε κράτηση για τις ώρες 13:00 – 21:30. Τις υπόλοιπες ώρες εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με σειρά προσέλευσης. Κατά τις αργίες, συνήθως κλείνουμε στις 18:00. Η διαθεσιμότητα φαίνεται στο πεδίο Ημερομηνία κράτησης. Σε όλα μας τα καταστήματα, δεν καπνίζουμε.
  • Διαθεσιμότητα: Για κράτηση μέσω διαδικτύου, ζητούμε τηλεφωνική επιβεβαίωση, 24 ώρες νωρίτερα.
   Για κράτηση αυθημερόν ή την επόμενη ημέρα, απαιτείται έλεγχος της διαθεσιμότητας: παρακαλούμε τηλεφωνήστε μας, Δευτέρα – Σάββατο, 12:00 – 22:00.
  • Ιδιωτικότητα: Σεβόμαστε και προστατεύουμε τα στοιχεία που μας εμπιστεύεστε. Η εγγραφή στο newsletter μας είναι δωρεάν και θα χρειαστεί να επιβεβαιωθεί, με ξεχωριστό, σχετικό email που θα σας αποστείλουμε. Οι συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα διαγραφής οποιαδήποτε στιγμή: όροι χρήσης – προστασία προσωπικών δεδομένων.

  Στοιχεία Επικοινωνίας:

  Μεζετζίδικο

  Εργαστήριο