Κράτηση

Κράτηση για Δείπνο, στα Καραμανλίδικα του Φάνη

You may reserve a table for dinner at “Ta Karamanlidika tou Fani”, in English: Reservation at Karamanlidika, in English.


Φόρμα Κράτησης

Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας!
Για να κάνετε κράτηση στα «Καραμανλίδικα του Φάνη», παρακαλούμε συμπληρώστε τα Στοιχεία Πελάτη, τα Στοιχεία Κράτησης και πατήστε «Αποστολή». Τα πεδία που σημειώνονται με αστερίσκο (*) είναι απαραίτητα. Τα στοιχεία που θα συμπληρώσετε, θα αποσταλούν στο Email σας.
Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!


Στοιχεία Πελάτη
* Όνομα:
* Επώνυμο:
Τηλέφωνο:
* Email:
Εγγραφή στο newsletter μας;
Στοιχεία Κράτησης
* Επιλογή καταστήματος:
* Ημερομηνία κράτησης:
* Ώρα κράτησης:
* Αριθμός ατόμων:
Καπνίζετε;
Σημείωση:

Χρήσιμες Πληροφορίες

  • Εξυπηρέτηση: Στα «Καραμανλίδικα του Φάνη» παρέχουμε κράτηση για τις ώρες δείπνου, 18:00 – 21:30. Τις υπόλοιπες ώρες εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με σειρά προσέλευσης.
  • Διαθεσιμότητα: Για κράτηση μέσω διαδικτύου, ζητούμε τηλεφωνική επιβεβαίωση, 24 ώρες νωρίτερα.
    Για κράτηση αυθημερόν ή την επόμενη ημέρα, απαιτείται έλεγχος της διαθεσιμότητας: παρακαλούμε τηλεφωνήστε μας, Δευτέρα – Σάββατο, 12:00 – 22:00.
  • Ιδιωτικότητα: Σεβόμαστε και προστατεύουμε τα στοιχεία που μας εμπιστεύεστε. Η εγγραφή στο newsletter μας είναι δωρεάν και θα χρειαστεί να επιβεβαιωθεί, με ξεχωριστό, σχετικό email που θα σας αποστείλουμε. Οι συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα διαγραφής οποιαδήποτε στιγμή: όροι χρήσης – προστασία προσωπικών δεδομένων.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μεζετζίδικο

Εργαστήριο