Κράτηση

Κράτηση για Δείπνο, στα Καραμανλίδικα του Φάνη

• Χρησιμοποιήστε αυτή τη Φόρμα, για να κάνετε κράτηση στο Μεζετζίδικο, Σωκράτους 1. Για κράτηση στο Εργαστήρι, Ερμού 119, παρακαλούμε τηλεφωνήστε στο 210 3219 119.


Φόρμα Κράτησης

Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας!
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα Στοιχεία Πελάτη, τα Στοιχεία Κράτησης και πατήστε «Αποστολή». Τα πεδία που σημειώνονται με αστερίσκο (*) είναι απαραίτητα. Τα στοιχεία που θα συμπληρώσετε, θα αποσταλούν στο Email σας.
Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!


Στοιχεία Πελάτη
* Όνομα:
* Επώνυμο:
Τηλέφωνο:
* Email:
Εγγραφή στο newsletter μας;
Στοιχεία Κράτησης
* Ημερομηνία κράτησης:
* Ώρα κράτησης:
* Αριθμός ατόμων:
Σημείωση:

[honeypot elder-445 id:hnpt445]

Χρήσιμες Πληροφορίες

  • Εξυπηρέτηση: Στα «Καραμανλίδικα του Φάνη» παρέχουμε κράτηση για τις ώρες δείπνου, 18:00 – 21:30. Τις υπόλοιπες ώρες εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με σειρά προσέλευσης. Κατά τις αργίες, συνήθως κλείνουμε στις 18:00. Η διαθεσιμότητα φαίνεται στο πεδίο Ημερομηνία κράτησης. Σε όλα μας τα καταστήματα, δεν καπνίζουμε.
  • Διαθεσιμότητα: Για κράτηση μέσω διαδικτύου, ζητούμε τηλεφωνική επιβεβαίωση, 24 ώρες νωρίτερα.
    Για κράτηση αυθημερόν ή την επόμενη ημέρα, απαιτείται έλεγχος της διαθεσιμότητας: παρακαλούμε τηλεφωνήστε μας, Δευτέρα – Σάββατο, 12:00 – 22:00.
  • Ιδιωτικότητα: Σεβόμαστε και προστατεύουμε τα στοιχεία που μας εμπιστεύεστε. Η εγγραφή στο newsletter μας είναι δωρεάν και θα χρειαστεί να επιβεβαιωθεί, με ξεχωριστό, σχετικό email που θα σας αποστείλουμε. Οι συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα διαγραφής οποιαδήποτε στιγμή: όροι χρήσης – προστασία προσωπικών δεδομένων.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Μεζετζίδικο

Εργαστήριο