Προϊόντα > Αλλαντικά Sary > Καβουρμάς
Παραδοσιακή λιχουδιά της Θράκης. Το μοσχαρίσιο κρέας αλατίζεται αρχικά για να στεγνώσει και κατόπιν μαγειρεύεται σε σιγανή φωτιά με μπαχαρικά (μοσχοκάρυδο, μπαχάρι, κανέλα, γαρύφαλο) και σιγο-καβουρδίζεται. Συνοδεύει κόκκινα κρασιά με χαρακτήρα.
Προέλευση: Δράμα
Σειρά: Προϊόντα Ανατολίας
Κρέας: Μόσχου
Συνδυάζεται με: Μπύρα, Ούζο, Τσίπουρο, Λευκό Κρασί, Ροζέ Κρασί, Κόκκινο Κρασί
• Χωρίς γλουτένη
Download pdf
Σειρά: Προϊόντα Ανατολίας
Κρέας: Μόσχου
Συνδυάζεται με: Μπύρα, Ούζο, Τσίπουρο, Λευκό Κρασί, Ροζέ Κρασί, Κόκκινο Κρασί
• Χωρίς γλουτένη
Download pdf

← Προηγούμενο
Σαρντινέλλα καπνιστή
Σαρντινέλλα καπνιστή