Le Courrier des Balkans | Ta Karamanlidika tou Fani • Athènes (Grèce)

Κατηγορία: Αναρτήσεις > Νέα & Δημοσιότητα
Ετικέτες: | |

Facebooktwitterredditpinterestmail

Accueil > Bazar > Restos > Ta Karamanlidika tou Fani • Athènes (Grèce)

Adresse : Sokratous 1 & Evripidou 52, Athènes /
Téléphone : +30 21 0325 4184 /
Ouvert du lundi au samedi de midi à minuit (la boutique est ouverte de 7h à 21h)

Enfoui dans le quartier de Psirri au centre d’Athènes, ce #restaurant qui fait aussi office de #charcuterie et de #fromager propose au visiteur de découvrir dans une ambiance feutrée les spécialités #culinaires des grecs d’Asie Mineure, rapatriés de force dans les années 1920.
Les plats agrémentés et relevés par des épices généreusement ajoutées aux recettes de la #cuisine #traditionnelle grecque enchanteront les #gourmets. Sans oublier charcuteries et fromages offerts en amuse bouche, qui vous ne manqueront pas de vous mettre en appétit…

Retrouvez Ta Karamanlidika tou Fani sur Facebook
Site Internet : http://karamanlidika.gr

Qualité cuisine : 4/5
Qualité service : 4/5
Ambiance : 4/5
Rapport qualité-prix : 5/5
Note globale 18/20

Στα Καραμανλίδικα του Φάνη, Σωκράτους 1 & Ευριπίδου, Αθήνα

Ta Karamanlidika tou Fani • Athènes (Grèce)

Ta Karamanlidika tou Fani • Athènes (Grèce) – Le Courrier des Balkans.

Μόνιμος σύνδεσμος: https://karamanlidika.gr/karamanlidika-athenes-grece-le-courrier-des-balkans/




Περισσότερες αναρτήσεις:

  • «Τα Καραμανλίδικα του Φάνη», Ερμού 119 - Εργαστήρι - Εξωτερική άποψη του καταστήματος

    Η πολίτικη κουζίνα της Αθήνας: «Τα Καραμανλίδικα του Φάνη» στον «Alpha TV»

    Η «πολίτικη κουζίνα» της Αθήνας Η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με το Μάνεση», που επιμελείται και παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Νίκος Μάνεσης, στον τηλεοπτικό σταθμό «Alpha TV», επισκέφτηκε το Εργαστήριό μας, «Τα Καραμανλίδικα του Φάνη» στην οδό #Ερμού 119, παρουσιάζοντας την πολίτικη #κουζίνα της #Αθήνας. – Παρακαλώ πάρα πολύ, θέλω να δείξουμε αυτή τη μορφή του εναλλακτικού τουρισμού, την […] Περισσότερα:
  • Κεφτέ λουκάνικο: Ένας μεζές για μερακλήδες – OliveMagazine

    Το #λουκάνικο, ο μεζές που όλοι αγαπάμε, μεταμορφώνεται σε κεφτέ λουκάνικο από τα χέρια του Παρασκευά Σαρήμπογια και γίνεται η δική μας έμπνευση για τρεις απολαυστικές συνταγές! Τι είναι Πρόκειται για ένα λουκάνικο φρέσκο, νωπό, που διατηρείται για 20 μέρες συσκευασμένο στο ψυγείο ή για περισσότερο στην κατάψυξη, όπως ακριβώς και το νωπό κρέας. Περιέχει κατά […] Περισσότερα:
  • Δέκα σπάνια Ελληνικά τυριά, στα Καραμανλίδικα του Φάνη

    «Μπαίνοντας στη σπηλιά κοιτούσαμε έκθαμβοι το καθετί: γεμάτα από τυριά πανέρια καλαμένια στις μάντρες να στενάζουν ερίφια κι αρνιά, με τάξη όμως μεταξύ τους χωρισμένα οι κάδοι ξέχειλοι με το τυρόγαλο, καρδάρες και σκαφίδια, έτοιμα όλα καμωμένα, μέσα τους να τ’ αρμέγει» Οδύσσεια, μετάφραση Δ. Ν. Μαρωνίτη, 1996 «ἐλθόντες δ’ εἰς ἄντρον ἐθηεύμεσθα ἕκαστα· ταρσοὶ μὲν […] Περισσότερα: