Τα Καραμανλίδικα στο περιοδικό Blue της Aegean

Κατηγορία: Αναρτήσεις > Νέα & Δημοσιότητα
Ετικέτες:

Facebooktwitterredditpinterestmail

Τα Καραμανλίδικα Φάνη, φιλοξενήθηκαν στο περιοδικό Blue της Aegean Airlines.

Τα Καραμανλίδικα Φάνη, φιλοξενήθηκαν στο περιοδικό Blue της Aegean Airlines

Στα Καραμανλίδικα του Φάνη (Σωκράτους 1 & Ευριπίδου 52, +30 210 3254 184) είναι σαν να μην έχει αλλάξει τίποτε από την εποχή της μπακαλοταβέρνας του ’60. Από το ψυγείο με τα καλύτερα αλλαντικά και τυριά της πιο αγνής ελληνικής παράδοσης στο πιατάκι του μεζέ, σαγανάκι με αυγά και παρμάκ σουτζούκ, τραχανάς με καβουρμά, σπιτικά ντολμαδάκια, παστουρμαδοπιτάκια, σαλάτα και καβουρμάς.

#GreekFood #Athens #Karamanlidika #deli
#παστουρμαδοπιτάκια #μπακαλοταβέρνας #παστιρμάς #σουτζούκι
#μεζέδες #Καραμανλίδικα #μεζετζίδικο

Μόνιμος σύνδεσμος: https://karamanlidika.gr/karamanlidika-at-aegean-airlines-blue-magazine/
Περισσότερες αναρτήσεις:

 • Αποστολή στο σπίτι: υπηρεσία αποστολής παραγγελιών τροφίμων κατ’ οίκον, από τα Καραμανλίδικα του Φάνη

  Αποστολή στο σπίτι: 210 3217 238 – Κατάλογος προϊόντων «Τα Καραμανλίδικα του Φάνη»

  … λειτουργεί κανονικά το κατάστημα πώλησης τροφίμων της οδού Ευριπίδου 41. … λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του ιού … Σας παρέχουμε τη δυνατότητα αποστολής των προϊόντων στο σπίτι (εντός Αθήνας) … Δεσμευόμαστε για τη διατήρηση των τιμών μας … Προσαρμογή Λειτουργίας Αγαπητοί μας φίλοι και πελάτες, σας ενημερώνουμε σχετικά με […] Περισσότερα:
 • Κεφτέ λουκάνικο: Ένας μεζές για μερακλήδες – OliveMagazine

  Το #λουκάνικο, ο μεζές που όλοι αγαπάμε, μεταμορφώνεται σε κεφτέ λουκάνικο από τα χέρια του Παρασκευά Σαρήμπογια και γίνεται η δική μας έμπνευση για τρεις απολαυστικές συνταγές! Τι είναι Πρόκειται για ένα λουκάνικο φρέσκο, νωπό, που διατηρείται για 20 μέρες συσκευασμένο στο ψυγείο ή για περισσότερο στην κατάψυξη, όπως ακριβώς και το νωπό κρέας. Περιέχει κατά […] Περισσότερα:
 • Δέκα σπάνια Ελληνικά τυριά, στα Καραμανλίδικα του Φάνη

  «Μπαίνοντας στη σπηλιά κοιτούσαμε έκθαμβοι το καθετί: γεμάτα από τυριά πανέρια καλαμένια στις μάντρες να στενάζουν ερίφια κι αρνιά, με τάξη όμως μεταξύ τους χωρισμένα οι κάδοι ξέχειλοι με το τυρόγαλο, καρδάρες και σκαφίδια, έτοιμα όλα καμωμένα, μέσα τους να τ’ αρμέγει» Οδύσσεια, μετάφραση Δ. Ν. Μαρωνίτη, 1996 «ἐλθόντες δ’ εἰς ἄντρον ἐθηεύμεσθα ἕκαστα· ταρσοὶ μὲν […] Περισσότερα: