Τα αλλαντικά Sary, στο … Μουσείο Μπενάκη

Κατηγορία: Αναρτήσεις > Παρουσίαση προϊόντων
Ετικέτες: | |

Facebooktwitterredditpinterestmail

Τα εργαστήρια αλλαντοποιίας Sary, στις ημέρες γαστρονομίας «Ονομασία Προέλευσης Ελληνική», στο Μουσείο Μπενάκη, στην οδό Πειραιώς.

Πρωταγωνιστούν αγνά υλικά και αυθεντικό καππαδοκικό μεράκι, σε ατελείωτες δόσεις παράδοσης. Μιλούν και μαγειρεύουν για εσάς ο Ευτύχης Μπλέτσας, chef και ο Αλέξανδρος Παπανδρέου, chef. Μιλούν η Ελένη Ψυχούλη, food editor και η Tina Webb, food styler.

Γευστικές απολαύσεις:
Παστράμι σε μπουσκέτα με πάστα αγκινάρας και μαύρο ψωμί.
Χοιρινό ψαρονέφρι ριγανάτο, καπνισμένο σε ξύλο οξιάς, σωταρισμένο με ούζο + πετιμέζι και ντοματίνια.
—-

Σας προσκαλούμε!
Επισκεφθείτε τα «Καραμανλίδικα του Φάνη» και ζητήστε να δοκιμάσετε την απαράμιλλη γεύση Sary!
Δοκιμάστε #παστιρμά, #σουτζούκι, #καβουρμά και την πλήρη σειρά αυθεντικών αλλαντικών Ανατολίας #Sary. Προμηθευτείτε προϊόντα ανεξάρτητων παραγωγών, δοκιμάστε γεύσεις πολίτικες και γευθείτε πιάτα από το μενού μας, με καραμανλίδικες συνταγές από την Καππαδοκία.

Σωκράτους 1 & Ευριπίδου 52, +30 210 3254 184, 7:00 με 24:00

HD – Τα αλλαντικά Sary, στο … Μουσείο Μπενάκη: vimeo.com/karamanlidika/sary-hmeres-gastronomias
Παραγωγή: Film Aid Productions

karamanlidika.gr

Μόνιμος σύνδεσμος: https://karamanlidika.gr/karamanlidika-allantika-sary-hmeres-gastronomias-mouseio-mpenakh/
Περισσότερες αναρτήσεις:

 • Αποστολή στο σπίτι: υπηρεσία αποστολής παραγγελιών τροφίμων κατ’ οίκον, από τα Καραμανλίδικα του Φάνη

  Αποστολή στο σπίτι: 210 3217 238 – Κατάλογος προϊόντων «Τα Καραμανλίδικα του Φάνη»

  … λειτουργεί κανονικά το κατάστημα πώλησης τροφίμων της οδού Ευριπίδου 41. … λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του ιού … Σας παρέχουμε τη δυνατότητα αποστολής των προϊόντων στο σπίτι (εντός Αθήνας) … Δεσμευόμαστε για τη διατήρηση των τιμών μας … Προσαρμογή Λειτουργίας Αγαπητοί μας φίλοι και πελάτες, σας ενημερώνουμε σχετικά με […] Περισσότερα:
 • Κεφτέ λουκάνικο: Ένας μεζές για μερακλήδες – OliveMagazine

  Το #λουκάνικο, ο μεζές που όλοι αγαπάμε, μεταμορφώνεται σε κεφτέ λουκάνικο από τα χέρια του Παρασκευά Σαρήμπογια και γίνεται η δική μας έμπνευση για τρεις απολαυστικές συνταγές! Τι είναι Πρόκειται για ένα λουκάνικο φρέσκο, νωπό, που διατηρείται για 20 μέρες συσκευασμένο στο ψυγείο ή για περισσότερο στην κατάψυξη, όπως ακριβώς και το νωπό κρέας. Περιέχει κατά […] Περισσότερα:
 • Δέκα σπάνια Ελληνικά τυριά, στα Καραμανλίδικα του Φάνη

  «Μπαίνοντας στη σπηλιά κοιτούσαμε έκθαμβοι το καθετί: γεμάτα από τυριά πανέρια καλαμένια στις μάντρες να στενάζουν ερίφια κι αρνιά, με τάξη όμως μεταξύ τους χωρισμένα οι κάδοι ξέχειλοι με το τυρόγαλο, καρδάρες και σκαφίδια, έτοιμα όλα καμωμένα, μέσα τους να τ’ αρμέγει» Οδύσσεια, μετάφραση Δ. Ν. Μαρωνίτη, 1996 «ἐλθόντες δ’ εἰς ἄντρον ἐθηεύμεσθα ἕκαστα· ταρσοὶ μὲν […] Περισσότερα: