Πιστοποίηση HACCP

Κατηγορία: Αναρτήσεις > Ενημέρωση καταναλωτών > Νέα & Δημοσιότητα

Facebooktwitterredditpinterestmail
haccp_cert

Το κατάστημά «Τα Καραμανλίδικα του Φάνη» και οι υπηρεσίες που παρέχει πιστοποιήθηκαν κατά HACCP, για την ασφάλεια των τροφίμων, σύμφωνα με την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Η πιστοποίηση HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point), ή Ανάλυση Κινδύνων και Κρίσιμων Σημείων Ελέγχου, ως εργαλείο ανίχνευσης προβλημάτων και βελτίωσης της ποιότητας των προϊόντων, συνιστά τεκμηρίωση συμμόρφωσης με τη νομοθεσία τροφίμων (απαιτήσεις ποιότητας, υγιεινής και ασφάλειας) και ένδειξη αξιοπιστίας της εταιρίας που πιστοποιείται.
Κυρίως, αποτελεί ένδειξη σεβασμού στον καταναλωτή.

Μόνιμος σύνδεσμος: https://karamanlidika.gr/haccp-certified/




Περισσότερες αναρτήσεις:

  • Λειτουργία στην εορταστική περίοδο

    Αγαπητοί μας πελάτες και φίλοι, στο online παντοπωλείο μας eshop.karamanlidika.gr, που εμπλουτίζεται διαρκώς, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεται το γιορτινό σας τραπέζι. Για την καλλίτερη εξυπηρέτησή σας παρακαλούμε όπως προγραμματίσετε κατάλληλα τις αγορές σας, ώστε να παραλάβετε έγκαιρα την παραγγελία σας. Σας ενημερώνουμε ότι δε θα πραγματοποιούμε αποστολές παραγγελιών λιανικής πώλησης (eshop ή τηλεφωνικές) την Τετάρτη […] Περισσότερα:
  • Ηλεκτρονικό παντοπωλείο eshop.karamanlidika.gr

    Τα Καραμανλίδικα του Φάνη, κατ’ οίκον! Αγαπητοί πελάτες και φίλοι μας, σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας #παντοπωλείο eshop.karamanlidika.gr, απ’ όπου μπορείτε να προμηθευτείτε #τυροκομικά προϊόντα, #αλλαντικά, είδη παντοπωλείου και #ποτά. Τα είδη παντοπωλείου περιλαμβάνουν βιολογικά #αυγά και #κρέας, #ελαιόλαδα και #ελιές, #ζυμαρικά και #όσπρια καθώς και #πίτες έτοιμες για ψήσιμο. Περιλαμβάνουν ακόμα #χαλβάδες και […] Περισσότερα:
  • Κιουνεφέ, μπακλαβάς στα Καραμανλίδικα του Φάνη

    Δοκιμάστε κιουνεφέ και μπακλαβά, στα Καραμανλίδικα του Φάνη Στην οικοτεχνία μας, στο Εργαστήρι της οδού Ερμού 119, γευτείτε και αγοράστε νόστιμα σιροπιαστά γλυκά και επιδόρπια! Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε κιουνεφέ και μπακλαβά που παρασκευάζονται με αγνό βούτυρο, το μαλεμπί με κατσικίσιο γάλα, σαλέπι και το καζάν ντιπί. Μπακλαβάς Η προέλευση του μπακλαβά Σύμφωνα με τον Charles […] Περισσότερα: