Εκλεκτά προϊόντα με μηδενικό ενεργειακό αποτύπωμα, στα «Καραμανλίδικα του Φάνη»

Κατηγορία: Ενημέρωση καταναλωτών > Νέα & Δημοσιότητα
Ετικέτες: | | |

Facebooktwitterredditpinterestmail

Τα «Καραμανλίδικα του Φάνη» με στόχο τηυ προστασία του περιβάλλοντος και την εφαρμογή πρακτικών οικολογικού και δίκαιου εμπορίου, οργάνωσαν με την συνεργασία της πρωτοβουλίας «Aegean Cargo Sailing» τη μεταφορά προϊόντων με ιστιοπλοϊκά σκάφη και μηδενικό ενεργειακό αποτύπωμα, από τα νησιά του Αιγαίου πελάγους προς την Αττική.

Το «Porto Candia» με πλοίαρχο τον Λουκά Γκουρτσογιάννη, εξοπλισμένο με ηλιακά πάνελ -με τα οποία λειτουργεί το ψυγείο ώστε να διατηρούνται τα ευπαθή προϊόντα και ποδήλατο για τις χερσαίες μεταφορές, επισκέφθηκε 18 νησιά του Αιγαίου συλλέγοντας ντόπια προϊόντα υψηλής ποιότητας. Ταξιδεύοντας με τη δύναμη του ανέμου και τα πανιά, παρέλαβε εκλεκτά προϊόντα τοπικών παραγωγών από τα εξής τυροκομεία: «Alfa Farm» στους Λειψούς, «Ασούτης» στην Άνδρο, «Διασέλι» στην Ίο, «Σταφύλης» στη Λήμνο και «Τυροσύρα» στη Σύρο.

Προϊόντα με μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα

Γνωρίστε τα ελληνικά προϊόντα με μηδενικό ενεργειακό αποτύπωμα! Τα Καραμανλίδικα του Φάνη φέρνουν κοντά σας επιλεγμένα προϊόντα αρίστης ποιότητας, από μικρούς παραγωγούς, με τον πιο φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο!

Ανακαλύψτε τα προϊόντα και κάνετε την παραγγελία σας στο παντοπωλείο μας eshop.karamanlidika.gr:

Δεύτερος γύρος Aegean Cargo Sailing 2021, με το ιστιοπλοϊκό σκάφος «Porto Candia»

Παραλαβή από το τυροκομείο «Alfa Farm», στους Λειψούς
Παραλαβή από το τυροκομείο «Ασούτης», στην Άνδρο
Παραλαβή από το τυροκομείο «Διασέλι», στην Ίο
Παραλαβή από το τυροκομείο «Σταφύλης», στην Λήμνο
Παραλαβή από το τυροκομείο «Τυροσύρα», στην Σύρο

Πρώτος γύρος Aegean Cargo Sailing 2021, με το ιστιοπλοϊκό σκάφος «Ariadne», αποκλειστικά για μεταφορές προϊόντων.

Καραμανλίδικα προϊόντα – Εργαστήριο αλλαντοποιίας «Sary»

https://drive.google.com/file/d/1SU6OSZfLI0kPVeghKvzb79KxqQofqIRV/view?usp=sharing

Aegean Cargo Sailing

Η πρωτοβουλία Aegean Cargo Sailing από την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Ιστία Αιγαίου» έχει σκοπό να θεμελιώσει σταδιακά, σε μόνιμη βάση και πραγματική κλίμακα, την ιστιοπλοϊκή μεταφορά προϊόντων στο Αιγαίο και να προωθήσει τον ήπιο οικολογικό τουρισμό που επικεντρώνεται στην ιστιοπλοΐα και τον αγροτουρισμό με σχεδόν μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα. Η πρωτοβουλία διακρίθηκε στο διαγωνισμό «Green Ideas Greece» και λειτουργεί με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων και του Υπουργείο Τουρισμού.

Κοι.Σ. Επ. «Ιστία Αιγαίου»: www.sailmed.org
Green Ideas Greece: greenideasgreece.org

Μόνιμος σύνδεσμος: https://karamanlidika.gr/eklekta-proionta-mhdeniko-energeiako-apotypvma-karamanlidika/
Περισσότερες αναρτήσεις:

  • Λειτουργία στην εορταστική περίοδο

    Αγαπητοί μας πελάτες και φίλοι, στο online παντοπωλείο μας eshop.karamanlidika.gr, που εμπλουτίζεται διαρκώς, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεται το γιορτινό σας τραπέζι. Για την καλλίτερη εξυπηρέτησή σας παρακαλούμε όπως προγραμματίσετε κατάλληλα τις αγορές σας, ώστε να παραλάβετε έγκαιρα την παραγγελία σας. Σας ενημερώνουμε ότι δε θα πραγματοποιούμε αποστολές παραγγελιών λιανικής πώλησης (eshop ή τηλεφωνικές) την Τετάρτη […] Περισσότερα:
  • Ηλεκτρονικό παντοπωλείο eshop.karamanlidika.gr

    Τα Καραμανλίδικα του Φάνη, κατ’ οίκον! Αγαπητοί πελάτες και φίλοι μας, σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας #παντοπωλείο eshop.karamanlidika.gr, απ’ όπου μπορείτε να προμηθευτείτε #τυροκομικά προϊόντα, #αλλαντικά, είδη παντοπωλείου και #ποτά. Τα είδη παντοπωλείου περιλαμβάνουν βιολογικά #αυγά και #κρέας, #ελαιόλαδα και #ελιές, #ζυμαρικά και #όσπρια καθώς και #πίτες έτοιμες για ψήσιμο. Περιλαμβάνουν ακόμα #χαλβάδες και […] Περισσότερα: