Ευχαριστούμε – Thank you!

Το μήνυμά σας, έχει σταλεί με επιτυχία.

Σας ευχαριστούμε!


Your message has been sent successfully.

Thank you!


Πρόσφατες αναρτήσεις μας

  • The Eating Guide to Athens, Greece

    The Eating Guide to Athens, Greece

    Go straight for the specialties – fried sachanaki cheese, pastirma and sudjuk sausages. Greece #Athens may be known as a city of ancient ruins, but a new wave of #restaurants is bringing a modern take to traditional Greek fare. This is a city where most of its people head out of their house for food – […] Δι­αβά­στε Πε­ρισ­σό­τε­ρα »
  • Κέντρο Μικρασιατικών Σπουδών

    Κέντρο Μικρασιατικών Σπουδών

    Ο Σταύρος Ανεστίδης, υποδιευθυντής του Κέντρου Μικρασιατικών Σπουδών μιλάει στο LIFO.gr για την ιστορία και το μοναδικό αρχείο του … Καππαδοκία, Πόντος, Ιωνία: H μνήμη τους φυλάσσεται σε ένα δρομάκι στην Πλάκα Από την ΚΟΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ – Lifo Η Μέλπω Λογοθέτη-Μερλιέ ίδρυσε το Κέντρο Μικρασιατικών Σπουδών, μαζί με τον Οκτάβιο Μερλιέ, το 1930, με τον τίτλο, […] Δι­αβά­στε Πε­ρισ­σό­τε­ρα »
  • 10 Things No One Tells You About… Athens, Greece

    10 Things No One Tells You About… Athens, Greece

    … any dish at this atmospheric Greek deli will get those taste buds dancing … Athens #Athens is the birthplace of democracy and home to some truly epic archaeological sites, but you already knew that. Yes, the Acropolis is magnificent, but the coolest things in the bustling Greek capital are sometimes right where you least expect […] Δι­αβά­στε Πε­ρισ­σό­τε­ρα »
  • Athen Magazin | Griechenland Guide  – Das Karamanlidika

    Athen Magazin | Griechenland Guide – Das Karamanlidika

    Das Karamanlidika läd ein, nach dem Bummel durch das Viertel des Zentral Markt in Athen, die angebotenen Produkte wie #Wurst, #Käse, #Schinken #Räucherware vom feinsten, und vieles mehr auch gleich zu probieren. Athen Magazin & Griechenland Guide Karamanlidika Taverne und Metzgerladen in einem…… Das Karamanlidika ist ein relative kleines Geschäft mit einer tollen Qualtät der angebotenen Speisen […] Δι­αβά­στε Πε­ρισ­σό­τε­ρα »
  • Cappadocian Greeks / Culture / Cuisine –   WikiVisually

    Cappadocian Greeks / Culture / Cuisine –   WikiVisually

    These include the preparing of wind-cured meats known as pastirma Cappadocian Greeks Culture Cuisine The Cappadocian Greeks continued a number of Anatolian culinary traditions passed down since Byzantine times. These include the preparing of wind-cured meats known as #pastirma,[98][99][100] a delicacy called in Byzantine times “paston,”[101][102] along with the use of the ubiquitous Central Anatolian spinach-like […] Δι­αβά­στε Πε­ρισ­σό­τε­ρα »

Όλες οι Αναρτήσεις