Παρακαλούμε επιβεβαιώστε την εγγραφή σας!

Σας ευχαριστούμε!

Βήμα 1
Έχετε εγγραφεί στα «Καραμανλίδικα του Φάνη». Θα λάβετε email επιβεβαίωσης, σε λίγα λεπτά.

Βήμα 2
Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία με επιτυχία και για τη διασφάλιση σας, παρακαλούμε ακολουθήστε το σύνδεσμο που περιέχει το e-mail, ώστε να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας!

Εάν δε λάβετε e-mail στη θυρίδα εισερχομένων, τα επόμενα 15 λεπτά, παρακαλούμε ελέγξτε το φάκελο που περιέχει την ανεπιθύμητη αλληλογραφία (spam).


Πρόσφατες αναρτήσεις μας

 • Είδη παντοπωλείου: Νέα προϊόντα στον κατάλογο

  Είδη παντοπωλείου: Νέα προϊόντα στον κατάλογο

  Νέα προϊόντα Αγαπητοί μας φίλοι και πελάτες, σας ενημερώνουμε ότι σταδιακά προσθέτουμε νέα προϊόντα στον κατάλογο παντοπωλείου, που διατίθενται στο κατάστημα ή με διανομή κατ’ οίκον, από «Τα Καραμανλίδικα του Φάνη». Στον κατάλογο περιλαμβάνονται όπως πάντα δεκάδες τυριά από όλη την Ελλάδα, τα Καραμανλίδικα και παραδοσιακά αλλαντικά μας, αλλά και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Κρήτης, παξιμάδια, αυγά […] Δι­αβά­στε Πε­ρισ­σό­τε­ρα »
 • Αποστολή στο σπίτι: 210 3217 238 – Κατάλογος προϊόντων «Τα Καραμανλίδικα του Φάνη»

  Αποστολή στο σπίτι: 210 3217 238 – Κατάλογος προϊόντων «Τα Καραμανλίδικα του Φάνη»

  … λειτουργεί κανονικά το κατάστημα πώλησης τροφίμων της οδού Ευριπίδου 41. … λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του ιού … Σας παρέχουμε τη δυνατότητα αποστολής των προϊόντων στο σπίτι (εντός Αθήνας) … Δεσμευόμαστε για τη διατήρηση των τιμών μας … Προσαρμογή Λειτουργίας Αγαπητοί μας φίλοι και πελάτες, σας ενημερώνουμε σχετικά με […] Δι­αβά­στε Πε­ρισ­σό­τε­ρα »
 • Γραβιέρα με τρούφα, Κοζάνης

  Γραβιέρα με τρούφα, Κοζάνης

  Αιγοπρόβειο γάλα με ολόκληρα κομμάτια ντόπιας τρούφας σμίγουν ισορροπημένα σε μια γραβιέρα με χαρακτήρα περιοχής, άρωμα, βουτυράτη γεύση και επίγευση που διαρκεί. Δι­αβά­στε Πε­ρισ­σό­τε­ρα »
 • Κασέρι με 4 πιπέρια, Κοζάνης

  Κασέρι με 4 πιπέρια, Κοζάνης

  Το κασέρι μακράς ωρίμανσης είναι φτιαγμένο από εκλεκτό αιγοπρόβειο γάλα, από φάρμες των Λευκάρων Κοζάνης. Η προσθήκη τεσσάρων ειδών πιπεριού, απογειώνει τη γεύση και προσδίδει άρωμα και μακρά πικάντικη επίγευση. Συνοδεύει ιδανικά τα κόκκινα κρασιά. Δι­αβά­στε Πε­ρισ­σό­τε­ρα »
 • Χαλούμι Κοζάνης

  Χαλούμι Κοζάνης

  Λευκό, ημίσκληρο, χειροποίητο τυρί άλμης, με ελαστική υφή και ελαφρώς αλμυρή γεύση. Παρασκευάζεται από πρόβειο και κατσικίσιο γάλα, που προέρχεται από φάρμες των Λευκάρων Κοζάνης. Τρώγεται κυρίως μαγειρεμένο – ψητό ή τηγανητό – γιατί με το μαγείρεμα κρύβει το αλάτι κι αποκτά υφή κρεμμώδη. Δι­αβά­στε Πε­ρισ­σό­τε­ρα »

Όλες οι Αναρτήσεις