4 Καραμανλίδικες συνταγές για παστιρμά – Κάθε μέρα με την Αργυρώ

Κατηγορία: Αναρτήσεις > Νέα & Δημοσιότητα > Συνταγές
Ετικέτες: |

Facebooktwitterredditpinterestmail


Στο περιοδικό συνταγών και μαγειρικής «Κάθε μέρα με την Αργυρώ» –στο τεύχος 12, Δεκεμβρίου 2015 – Ιανουαρίου 2016, θα βρείτε 4 υπέροχες καραμανλίδικες συνταγές για #παστιρμά!
#Παστουρμαδόπιτα με καραμανλίδικο παστουρμά #μόσχου, #τσιμπιρί με αυγά και καραμανλίδικο παστουρμά #καμήλας, καραμανλίδικο #μαντί με #πρόβειο παστουρμά & σάλτσα γιαουρτιού με σκόρδο και #σαρμάς καραμανλίδικος με πλιγούρι & καραμανλίδικο παστουρμά Sary από μπούτι μόσχου.

Η Ανατολία στο πιάτο μας

Αγνά υλικά, σε #καραμανλίδικες #συνταγές που ξαφνιάζουν ευχάριστα τον ουρανίσκο. Στα «Καραμανλίδικα του Φάνη», Σωκράτους 1 & Ευριπίδου και στο μικρό κατάστημα, στο ιστορικό ‪παστιρματζίδικο‬ με τα σκαλάκια, της Ευριπίδου 41, –που θα προμηθειτείτε χωριάτικη ζύμη, φύλλα ζύμης #γιουφκά, καραμανλίδικο #παστουρμά μόσχου Sary, #κασέρι, #καραμανλίδικο παστουρμά καμήλας #Sary, βούτυρο αγελάδας «μικρών παραγωγών», #πρόβειο #παστουρμά #Sary, #πληγούρι και τον αυθεντικά καραμανλίδικο παστουρμά μόσχου.

Παστουρμαδόπιτα με καραμανλίδικο παστουρμά Sary
Παστουρμαδόπιτα με καραμανλίδικο παστουρμά Sary

Τσιμπιρί με αυγά και καραμανλίδικο παστουρμά καμήλας Sary
Τσιμπιρί με αυγά και καραμανλίδικο παστουρμά καμήλας Sary

Καραμανλίδικο μαντί με πρόβειο παστουρμά Sary και σάλτσα γιαουρτιού με σκόρδο
Καραμανλίδικο μαντί με πρόβειο παστουρμά Sary και σάλτσα γιαουρτιού με σκόρδο

Σαρμάς καραμανλίδικος με πλιγούρι και καραμανλίδικο παστουρμά Sary από μπούτι μόσχου
Σαρμάς καραμανλίδικος με πληγούρι και καραμανλίδικο παστουρμά Sary από μπούτι μόσχου

Καραμανλίδικες συνταγές, από την παράδοση της οικογένειας Σαρήμπογια, στο περιοδικό «Κάθε μέρα με την Αργυρώ» Δεκεμβρίου – Ιανουαρίου.

Kathe-mera-me-thn-Argyro-Karamanlidikes syntages-gia-pastirma
 • «Κάθε μέρα με την Αργυρώ» - «Τα Καραμανλίδικα του Φάνη»
 • «Κάθε μέρα με την Αργυρώ» - «Τα Καραμανλίδικα του Φάνη»

Μόνιμος σύνδεσμος: https://karamanlidika.gr/4-karamanlidikes-syntages-gia-pastirma/
Περισσότερες αναρτήσεις:

 • Αποστολή στο σπίτι: υπηρεσία αποστολής παραγγελιών τροφίμων κατ’ οίκον, από τα Καραμανλίδικα του Φάνη

  Αποστολή στο σπίτι: 210 3217 238 – Κατάλογος προϊόντων «Τα Καραμανλίδικα του Φάνη»

  … λειτουργεί κανονικά το κατάστημα πώλησης τροφίμων της οδού Ευριπίδου 41. … λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του ιού … Σας παρέχουμε τη δυνατότητα αποστολής των προϊόντων στο σπίτι (εντός Αθήνας) … Δεσμευόμαστε για τη διατήρηση των τιμών μας … Προσαρμογή Λειτουργίας Αγαπητοί μας φίλοι και πελάτες, σας ενημερώνουμε σχετικά με […] Περισσότερα:
 • Κεφτέ λουκάνικο: Ένας μεζές για μερακλήδες – OliveMagazine

  Το #λουκάνικο, ο μεζές που όλοι αγαπάμε, μεταμορφώνεται σε κεφτέ λουκάνικο από τα χέρια του Παρασκευά Σαρήμπογια και γίνεται η δική μας έμπνευση για τρεις απολαυστικές συνταγές! Τι είναι Πρόκειται για ένα λουκάνικο φρέσκο, νωπό, που διατηρείται για 20 μέρες συσκευασμένο στο ψυγείο ή για περισσότερο στην κατάψυξη, όπως ακριβώς και το νωπό κρέας. Περιέχει κατά […] Περισσότερα:
 • Δέκα σπάνια Ελληνικά τυριά, στα Καραμανλίδικα του Φάνη

  «Μπαίνοντας στη σπηλιά κοιτούσαμε έκθαμβοι το καθετί: γεμάτα από τυριά πανέρια καλαμένια στις μάντρες να στενάζουν ερίφια κι αρνιά, με τάξη όμως μεταξύ τους χωρισμένα οι κάδοι ξέχειλοι με το τυρόγαλο, καρδάρες και σκαφίδια, έτοιμα όλα καμωμένα, μέσα τους να τ’ αρμέγει» Οδύσσεια, μετάφραση Δ. Ν. Μαρωνίτη, 1996 «ἐλθόντες δ’ εἰς ἄντρον ἐθηεύμεσθα ἕκαστα· ταρσοὶ μὲν […] Περισσότερα: