Ευχαριστούμε – Thank you!

Το μήνυμά σας, έχει σταλεί με επιτυχία.

Σας ευχαριστούμε!


Your message has been sent successfully.

Thank you!


Πρόσφατες αναρτήσεις μας

 • Λουκάνικα στα Καραμανλίδικα του Φάνη

  Λουκάνικα στα Καραμανλίδικα του Φάνη

  … #καραμανλίδικα ψητά #λουκάνικα, αρωματισμένο με #μάραθο, #λουκάνικο με #πορτοκάλι, #καπνισμένο σε ξύλο οξιάς, αρωματισμένο με #ρίγανη, χωρίς #γλουτένη … οι επισκέπτες μας, εκτιμούν τα «Καραμανλίδικα του Φάνη» ως το καλύτερο μέρος για λουκάνικα στην Αθήνα! Τα αυθεντικά καραμανλίδικα λουκάνικα και όχι μόνο Λουκάνικα που παρασύρουν με τις μεστές τους γεύσεις, παίρνουν την τιμητική τους στο […] Δι­αβά­στε Πε­ρισ­σό­τε­ρα »
 • ΕΞΟΔΟΣ | Σαββατιάτικη βόλτα στην παλιά Αθήνα

  ΕΞΟΔΟΣ | Σαββατιάτικη βόλτα στην παλιά Αθήνα

  Απίθανα χειροποίητα #ντολμαδάκια, καυτερό σουτζούκι «πύραυλο» όνομα και πράγμα, θεσπέσιο #καβουρμά με πατάτες και πιπεριές, τραγανά #παστουρμαδοπιτάκια, μυρωδάτα αυγά μάτια με #σουτζούκι, μεταξύ άλλων. Συνοδεύουμε με ωραιότατα κρασιά, ή μυρωδάτο τσίπουρο από μεγάλη ποικιλία, και πληρώνουμε περί τα 15€ το άτομο, με κερασμένο γιαουρτάκι με γλυκό του κουταλιού στο τέλος. Οι γλυκατζήδες, σημειώστε ότι εξαιρετικός είναι […] Δι­αβά­στε Πε­ρισ­σό­τε­ρα »
 • Οι νικητές και οι νικήτριες! Διαγωνισμός για Μερακλήδες

  Οι νικητές και οι νικήτριες! Διαγωνισμός για Μερακλήδες

  Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας! Ευχαριστούμε όλους τους φίλους μας, που μας υποστηρίζουν με θερμό ενδιαφέρον και συμμετείχαν στο «Διαγωνισμό για Μερακλήδες»! Ο διαγωνισμός για μερακλήδες στα «Καραμανλίδικα του Φάνη» ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία, το Σάββατο 31 Μαρτίου. Ολοκλήρωσαν με επιτυχία τα στάδια του διαγωνισμού, σύμφωνα με τους όρους: 356 φίλοι μας, μερακλήδες! Οι έγκυρες συμμετοχές, […] Δι­αβά­στε Πε­ρισ­σό­τε­ρα »
 • Που να φάτε στην Αθήνα αν δε φύγετε για Πάσχα

  Που να φάτε στην Αθήνα αν δε φύγετε για Πάσχα

  καλά και οικονομικά στέκια για φαγητό στην #Αθήνα Ωραία στέκια για φαγητό για όλους όσους θα μείνουν στην πρωτεύουσα! 1. Τα Καραμανλίδικα του Φάνη Το μεζεδοπωλείο βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας σε ένα αναπαλαιωμένο νεοκλασικό κτίριο του κέντρου. Πρωταγωνιστούν τα αλλαντικά Sary, παλαιωμένα τυριά και άριστα προϊόντα μικρών παραγωγών. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε στην αυλή τον […] Δι­αβά­στε Πε­ρισ­σό­τε­ρα »
 • Comité d’Evaluation des Cuisines du Monde – Karamanlidika, Sokratous 1, Athènes, Grèce

  Comité d’Evaluation des Cuisines du Monde – Karamanlidika, Sokratous 1, Athènes, Grèce

  … une délicieuse #charcuterie d’Athènes … saucissons, omelettes ou bien encore fromages Grecs. Très bon. Comité d’Evaluation des Cuisines du Monde Mes adresses de restaurants originaux Karamanlidika, Sokratous 1, Athènes, Grèce Karamanlidika est une délicieuse #charcuterie d’Athènes qui propose de nombreux petits plats locaux à déguster : tarama, #saucissons, #omelettes ou bien encore #fromages #Grecs. Très […] Δι­αβά­στε Πε­ρισ­σό­τε­ρα »

Όλες οι Αναρτήσεις